Uudenmaan Autovarustelu

Uudenmaan Autovarustelu on perustettu ja aloittanut toimintansa 1996 Helsingin Konalassa, keskittyen ajoneuvojen ilmastointilaitteiden asentamiseen, huoltamiseen ja korjaamiseen. 

Varustelutarpeiden ja kysynnän kasvaessa on palveluvalikoimamme kasvanut mm. lämmitysratkaisuihin, joka onkin tänä päivänä meitä eniten työllistävä osa-alue. Vahva ammattitaito nykypäivän autovarusteluun on tärkeimpiä kriteereitä ja pyrimme toteuttamaan asiakkaiden vaativatkin varustelutoiveet. 

Miten kouluttaudumme

Nykypäivän autojen tarjotessa haastetta, pyrimme jatkuvasti kouluttamaan henkilökuntaamme uusiin työvälineisiin ja toimintatapoihin. Lisäksi olemme jatkuvasti yhteistyössä maahantuojien ja laitevalmistajien kanssa parantaaksemme ja ratkaistaksemme kohtaamamme mahdolliset ongelmat.

Sähkö- ja hybridiautojen luodessa omanlaisensa työympäristön, olemme kouluttautuneet Tukesin vaatimiin työturvallisuus sertifikaatein. Lisäksi olemme ottaneet jo askeleen tulevaisuuteen ja kouluttautuneet Suomessa ensimmäisten joukossa sähköauton akkupakettien korjaukseen.

Kiinnostus autoihin pitää intohimoamme korkealla uuden asian opiskelussa.

Arvot

2001

Perustettu

12

Työntekijää

78

Kohdetta

Ota yhteyttä

    Aihe

    Olen kiinnostunut...


    Tiedostoa ei valittu.

    Max. 2MB