Usein kysytyt kysymykset

Yleiset

Meillä on vuokrattavana sijaisauto 30e/vrk (sis. 100km ja polttoaineen), jos tuot auton asennukseen. 

Ajokortin, mikäli vuokraatte sijaisautoa.  

Vetokoukku asennuksessa tavaratilassa olevat tavarat ovat tiellä, koska yleensä osa asennuksesta suoritetaan tavaratilassa. Jos tavaratilassa on koiranhäkki, kannattaa se poistaa asennukseen tuotaessa. Muutenkin kannattaa auton jalkatilat tyhjentää esim. roskista, koska usein asennuksissa tarvitsee tehdä sähkökytkentöjä jalkatilassa. 

Ei. Suojaamme aina auton pinnat, jotta esim. maalipinnan naarmuilta vältytään.

Lämmitys

Webaston asennus kestää yleensä koko työpäivän. Jos tuotte auton aamulla, saatte sen takaisin samana päivänä iltapäivällä. 

Webasto asennuksessa on suotavaa, jotta tankissa olisi mahdollisimman vähän polttoainetta polttoaine ottimen asennusta varten.  

Jos Webaston käyttölaitteeksi tulee puhelinkäynnistin Thermo Connect, kannattaa sovellus ladata etukäteen appikaupasta. Opetamme sovelluksen käytössä auton luovutuksessa asennuksen jälkeen. 

Varsinaisesti lisälämmitin (Webasto), ei kaipaa huoltoa. Muistat käyttää lämmitintä myös kesäkuukausina vähintään kerran kuussa. Jos lämmitin ei toimi, vikana voi olla monta syytä ja voimme luke vian diagnostiikasta. 

Ilmastointi

Ilmastointihuolto kestää 1-2 tuntia. 

Auton valmistajien suositus huoltovälille on 2 vuotta. Huollossa järjestelmä vakumoidaan (imetään kosteus) ja täytetään uudella kaasulla, öljyllä ja väriaineella. 

Turbotec-optimointi

Liikenteessä käytettävää ajoneuvoa ei saa korjata, muuttaa eikä varustaa lisälaitteella siten, ettei ajoneuvo enää täytä vaatimuksia, jotka Suomessa olivat voimassa ajoneuvon ensimmäisen käyttöönoton ajankohtana tai tätä myöhemmin.

 

Tutustu tarkemmin ajoneuvolakiin...